Lähiopiskelu
Koulutuspäivät järjestetään paikan päällä.
Etä-/lähiopiskelu
Sisältää etä- ja lähikoulutuspäiviä sekä itsenäistä verkko-opiskelua.
Etäopiskelu
Koulutuspäivät toteutetaan etäyhteydellä reaaliajassa, ja niille on sovittu tarkka ajankohta. Lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäistä verkko-opiskelua.
Hybridi
Koulutuspäiviin voi osallistua oman valinnan mukaisesti joko paikan päällä tai etäyhteydellä.
Itsenäinen verkko-opiskelu
Ei sisällä aikaan sidottuja koulutuspäiviä. Koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin haluamanaan ajankohtana verkko-oppimisympäristössä tallenteita, tehtäviä ja muita materiaaleja hyödyntäen.
Oppisopimuskoulutus
Oppisopimuksessa työnantajasi osallistuu kouluttamiseen. Oppisopimus edellyttää, että sinulla on alan työpaikka.
Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto
Kehitätkö työssäsi sosiaali- ja terveysalan palveluita, toimintamalleja tai tuotteita? Haluatko ottaa asiakkaan entistä paremmin mukaan kehittämiseen? Palvelumuotoilun ja tuotekehityksen ketterillä menetelmillä suunnitellut palvelut tehostavat liiketoimintaa ja parantavat asiakaskokemusta. Tule mukaan kehittämään asiakaslähtöisiä tulevaisuuden palveluita sote-alalle.
KOULUTUSINFO Sopiiko tämä koulutus sinulle? Tule kuulemaan ja kysymään lisää maksuttomaan etäinfoon. Katso seuraavan infon ajankohta ja ilmoittaudu mukaan.
Tämä koulutus sopii erinomaisesti sinulle, joka toimit sote-alalla kehittämistehtävissä päällikkönä, johtajana, asiantuntijana tai yrittäjänä kehittäen organisaation prosesseja ja toimintatapoja.
Koulutuksen aikana kehität omaan työhösi uuden toimintamallin, palvelun tai tuotteen. Huomioit kehittämisessä sote-alan toimintaympäristön muutokset, digitaalisuuden ja vastuullisuuden. Perehdyt palvelumuotoilun menetelmiin ja saat uusia työkaluja kehittämiseen.
Koulutuksessa kehität asiakasymmärrystäsi ja opit ajattelemaan käyttäjä- ja asiakaslähtöisesti. Kehität omaan vastuualueeseesi liittyviä käytäntöjä siten, että ne aidosti auttavat käyttäjäänsä ja samalla palvelevat organisaatiosi tavoitteita. Tämä on tilaisuutesi myös verkostoitua ja jakaa hyviä kehittämisen käytäntöjä muiden sote-alan toimijoiden kanssa!
1. Kehittämisen lähtötilanne
2. Asiakaslähtöisen kehittämisprojektin suunnittelu
3. Palvelutoimintamallin rakentaminen
4. Sote-sektorin digitaaliset innovaatiot
5. Asiakaslähtöinen ketterä kehittäminen
6. Palvelumuotoilu ja sen soveltaminen käytäntöön
7. Tutkinnon ja kehittämisprojektin edistäminen
8. Kehittämistyön taloudelliset vaikutukset
9. Innovatiivinen organisaatiokulttuuri ja yhteinen kehittäminen
10. Tutkinnon suorittaminen
Satu Virtanen, toimitusjohtaja, Terveytesi Palvelut Oy, KTM, AmO
Satulla on yli 10 vuoden kokemus yksityisen sote-sektorin myynti-, kehitys- ja johtotehtävistä. Hän on toiminut myös kouluttajana ja opettajana myynnin ja johtamisen aihepiireissä. Satulla on palo jatkuvaan oppimiseen ja kehittämiseen: ”Jokainen tapaaminen, koulutus ja kohtaaminen kehittymisen ja kehittämisen äärellä on mahdollisuus kaikille osapuolille oppia jotain uutta!"
Jorma Nordlund, toimitusjohtaja, Nordcase Consultants Oy
Jorman asiantuntijuus on yritystoiminnan kehittämisessä; perustamisesta tuloksekkaaseen toimintaan. Asenteiden merkityksen, ansaintalogiikan ja toiminnan arkkitehtuurin ymmärtämisen kautta on mahdollista saavuttaa organisaatiolle asetetut taloudelliset ja toiminnalliset tavoitteet. Jorma antaa opiskelijoille ajatusmalleja sekä pohdinnan ja kehittämisen elementtejä valmiiden ratkaisujen sijaan. Hän uskoo, että pikatietä onneen ei liiketoiminnassa juurikaan ole olemassa.
Eeva Kiuru, dipl.ins., AmO, TKEAT
Eevalla on yli 20 vuoden kokemus sote-alan asiakaslähtöisestä innovaatio- ja kehittämistoiminnasta. Hänellä on näyttöä mm. hyvinvointi- ja terveysteknologian tuotteistamisesta. Eeva on kouluttanut satoja johtajia ja esihenkilöitä, sote-ammattilaisia, yrittäjiä sekä asiantuntijoita rohkeaan kehittämiseen ja teknologian hyödyntämiseen. Eevan teesit:
- Tartu uteliaasti digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin tehdä enemmän hyvää.
- Uskalla kokeilla.
- Monista itsesi tekemään hyvää.
Satu Puhakka, asiakasratkaisupäällikkö, Rastor-instituutti, KTM, eMBA, AmO, Certified Business Coach
Satu on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän toimii Rastor-instituutissa tuote- ja palvelukehityksen sekä taloushallinnon koulutusten parissa. Satulla on työkokemusta yrityksen johtamisesta, liiketoiminnan ja palvelujen kehittämisestä, tuotteistamisesta ja taloushallinnosta monen vuosikymmenen ajalta.
linkedin.com/in/satu-puhakka
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen ammatillinen tutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintokoulutus henkilökohtaistetaan juuri sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.
Valitset Rastor-instituutin ohjaajan kanssa tutkintoon soveltuvasta kurssitarjonnasta ne kurssit, joilla saavutat tutkinnossa vaadittavan ammattitaidon. Opintojen määrä riippuu siitä, mitä tutkinnon osia valitset tutkintoosi, mitä jo osaat ja miten kasvatat ammattitaitoasi työpaikallasi.
Jokaisessa tutkinnossa on omat vaatimuksensa ammatilliselle osaamiselle. Tutustu tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa vaadittavaan osaamiseen Opetushallituksen sivuilla: ePerusteet
Tutkinnon rakenne
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, 180 osp
Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.
Pakollinen tutkinnon osa:
Tähän koulutuskokonaisuuteen sisältyvät valinnaiset tutkinnon osat:
Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.
Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.
Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.
Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.
Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.
Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0-450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.
Oppisopimuskoulutusta varten sinulla täytyy olla:
Myös yrittäjänä toimivalle voidaan tehdä oppisopimus. Oppisopimuskoulutus sopii kaiken ikäisille.
Tutkinnon suorittaminen oppisopimuksella
Kysy lisää koulutuksen yhteyshenkilöltä!
Psst! Kollegasi ovat olleet kiinnostuneita myös näistä koulutuksista