Maksuton webinaari 2.11.2023

Tekoäly ja siihen liittyvät tekijänoikeudet ovat yhä keskeisempiä kysymyksiä luovan sisällön tuotannossa, on sitten kyse kuvista, teksteistä tai videoista. Kun tekoälyä käytetään luovan sisällön tuottamiseen, kenellä on oikeus näihin sisältöihin?

Generatiivisen tekoälyn käyttö sisältöjen luomiseen on mahdollistunut sovellusten, kuten Midjourney:n, DALL-E:n ja ChatGPT:n kautta. Samalla pinnalle ovat nousseet immateriaalioikeudet, erityisesti tekijänoikeus. 

Tässä webinaarissa käydään läpi tekijänoikeuksia tekoälysovelluksen käyttäjän näkökulmasta: mitä käyttäjän tulee ymmärtää tekijänoikeuksista?

Tässä webinaarissa saat vastauksia näihin aiheisiin:

  • Peruskäsitteet kuntoon: tekoälyllä luodut sisällöt ja tekijänoikeudet
  • Millaisia ovat tekoälysovelluksiin liittyvät tekijänoikeudelliset haasteet?
  • Mitkä ovat tekoälysovelluksilla luotuihin sisältöihin liittyvät tekijänoikeudelliset haasteet?
  • Kuulet myös esimerkkejä, miten muualla maailmassa tekoälyn ja tekijäoikeudellisia haasteita on lähestytty

Webinaarissa asiantuntijana on tekijänoikeuskysymyksiin erikoistunut Petteri Günther.

Webinaari on maksuton.

Lataa webinaaritallenne

Petteri_Gunther_200.jpg

Petteri Günther, Counsel, asianajaja, Castrén & Snellman Attorneys Ltd. 
Petteri Günther neuvoo asiakkaita erityisesti sopimuksiin ja sääntelyyn liittyvissä asioissa ICT-, media- ja viihdealan kaltaisilla aloilla, joilla immateriaalioikeudet ovat tärkeässä osassa. Hän on työskennellyt monenlaisten yritysten kanssa useilla eri toimialoilla. Taustansa ansiosta Petterillä on laajaa ja käytännönläheistä kokemusta asioista, joihin liittyy immateriaalioikeuksia, kuten lisensointia ja muita sopimuksia. Petterin erikoisalaa ovat tekijänoikeuskysymykset.